Preskoči na glavni sadržaj
Održan 9. kolokvij iz povijesti i filozofije znanosti

Dr. sc. Vedran Duančić iz Zavoda za povijest i filozofiju znanosti 12. prosinca 2018. održao predavanje Lisienko i staljinistička biologija u (post-)staljinističkoj Jugoslaviji 1945-1954.

Kolokvij je moderirao doc. dr. sc. Branimir Janković, a održan je u suradnji s Doktorskim studijem moderne i suvremene povijesti Odsjeka za povijest Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. Prisutne je pozdravila voditeljica doktorskog studija prof. dr. sc. Iskra Iveljić i voditelj projekta Hrvatska znanstvena i filozofska baština HZZ-a u sklopu kojeg se kolokvij i održava, prof. dr. sc. Željko Dugac.


Primjedbe

  1. HVALA CHARLY KERKIR
    Zdravo
    Najlepša hvala Bogu, da je CHARLY KERKIR ponovno postavil na mojo pot.
    Za vse vaše finančne potrebe ali če ste v finančnih težavah, se morate samo obrniti na tega čudovitega CHARLY KERKIR in popolnoma boste zadovoljni. Ta človek mi je pravkar pomagal z majhno vsoto 30.000 € in to je zame dovolj.
    On je srčen človek, zahvaljujoč temu čudovitemu človeku sem lahko dvignil svoj življenjski standard in svoj dolg.
    Če potrebujete majhno posojilo, jih kontaktirajte in ne boste razočarani.
    E-pošta: charlykerkir@gmail.com
    hvala

    POZOR;
    Če niste iz Slovenije, prosim ne motite

    OdgovoriIzbriši
  2. Zasebna posojila
    Izkoristite kredit od 5.000€ do 10.000.000€ resna in zelo zanesljiva ponudba z več varnosti s stopnjo 3% na mesec z trajanjem od 1 do 30 let. Elektronski naslov: josip.kolak38@gmail.com
    Viber: +385917863111
    Telegram: +38671391412

    OdgovoriIzbriši
  3. Potrebujete zavarovano in nezavarovano posojilo? Posojila za vlagatelje? Posojila za avtomobile? Poslovna posojila? Osebna posojila? Mednarodna posojila. Če vas zanima, nam pišite po e-pošti. E-pošta: (richardcosmos5@gmail.com)

    Nujna ponudba za posojilo.

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

DR. SC. MARIJANA BORIĆ, suradnica na projketu  „Hrvatska znanstvena i filozofska baština: transferi i aproprijacije znanja od srednjega vijeka do dvadesetoga stoljeća u europskom kontekstu“  Hrvatske zaklade za znanost  održala predavanje " Marin Getaldić - pogled u novo doba " na 10. kolokviju iz povijesti i filozofije znanosti u suradnji s Poslijediplomskim doktorskim studijem predmoderne povijesti Odsjeka za povijest Filozofskog fakulteta u Zagrebu, u Konferencijskoj dvorani Knjižnice Filozofskog fakulteta 22. veljače 2019. Kolokvij je moderirala prof. dr. sc. Zrinka Blažević, suradnica na projektu i profesorica na navedenom  poslijediplomskom doktorskom studiju. Na kolokoviju je bio i voditelj Poslijediplomskog doktorskog studija predmoderne povijesti prof. dr. sc. Hrvoje Gračanin i voditelj projekta HZZ prof. dr. sc. Željko Dugac.
Prof. dr. sc. Zrinka Blažević, suradnica na našem projektu,  prevela s latinskog pisma Antuna Vrančića i suuredila knjigu Carigradska pisma Antuna Vrančića koja je 10. prosinca predstavljena u HAZU.
O krirurzima, primaljama, fizicima i medicinskom vještačenju