Preskoči na glavni sadržaj
U petak 22. veljače 10. kolokvij iz povijesti i filozofije znanosti
Dr. sc. Marijana Borić

Primjedbe

  1. Zasebna posojila
    Izkoristite kredit od 5.000€ do 10.000.000€ resna in zelo zanesljiva ponudba z več varnosti s stopnjo 3% na mesec z trajanjem od 1 do 30 let. Elektronski naslov: josip.kolak38@gmail.com
    Viber: +385917863111
    Telegram: +38671391412

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

DR. SC. MARIJANA BORIĆ, suradnica na projketu  „Hrvatska znanstvena i filozofska baština: transferi i aproprijacije znanja od srednjega vijeka do dvadesetoga stoljeća u europskom kontekstu“  Hrvatske zaklade za znanost  održala predavanje " Marin Getaldić - pogled u novo doba " na 10. kolokviju iz povijesti i filozofije znanosti u suradnji s Poslijediplomskim doktorskim studijem predmoderne povijesti Odsjeka za povijest Filozofskog fakulteta u Zagrebu, u Konferencijskoj dvorani Knjižnice Filozofskog fakulteta 22. veljače 2019. Kolokvij je moderirala prof. dr. sc. Zrinka Blažević, suradnica na projektu i profesorica na navedenom  poslijediplomskom doktorskom studiju. Na kolokoviju je bio i voditelj Poslijediplomskog doktorskog studija predmoderne povijesti prof. dr. sc. Hrvoje Gračanin i voditelj projekta HZZ prof. dr. sc. Željko Dugac.
Prof. dr. sc. Zrinka Blažević, suradnica na našem projektu,  prevela s latinskog pisma Antuna Vrančića i suuredila knjigu Carigradska pisma Antuna Vrančića koja je 10. prosinca predstavljena u HAZU.
O krirurzima, primaljama, fizicima i medicinskom vještačenju